35 будинків пошкоджено внаслідок чергової атаки по Дніпру: як постраждалим отримати матеріальну допомогу від міста

14 квітня внаслідок падіння уламків ворожої ракети в одному з районів Дніпра постраждав будинок рідних Вадима. Чоловік у той момент вечеряв з родиною на кухні.

Редакція сайту 056 розкаже як постраждалим отримати матеріальну допомогу від міста.

Вадим приїхав у гості до рідних. Каже, після початку тривоги за кілька хвилин почув свист, та як розбилися вікна. Чоловік отримав уламкові поранення.

«Мені надали допомогу на місці. А щодо будинку, то він отримав суттєві пошкодження. Даху немає, частина будинку зруйнована. Веранду знесло вщент, немає вікон і дверей», – розповів Вадим.

Нині відомо, що постраждало близько 35 будинків.

«Пошкоджені вікна, двері, дахи. Пошкодження різної ступені важкості. У більшості пошкоджені вікна та двері. З 8:30 15 квітня на на місці буде працювати виїзний штаб, де працюватимуть спеціалісти Соборної адміністрації. Вони прийматимуть заяви від людей на предмет пошкодження їхніх домоволодінь. Людям розкажуть, які потрібні документи, і далі складуть акти. З цими актами вони зможуть звернутись до департаменту соціальної політики, аби отримати від міста матеріальну допомогу», – розповів заступник голови Соборної адміністрації Василь Ісак.

Крім цього, від завтра з 9:00 люди можуть звернутись за інформацією щодо пакету документів на матеріальну допомогу до Соборної адміністрації за телефоном 0685573419.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment